Súdna sieň - Renátka Názlerová

Renáta Názlerová bola online: Je taká rázna aj v súkromí?

Čo vás o nej a o Súdnej sieni zaujíma?

Obľúbená relácia so skutočnými právnymi spormi a prípadmi sa vracia na obrazovky televízie JOJ už v dnes o 16:00. Pri príležitosti vysielania premiérových epizód prišla na online chat v pondelok ráno obľúbená tvár z obrazovky a spisovateľka Renáta Názlerová, ktorá nedávno vydala skvelý román Návod na obsluhu lásky!

Prečoo ste sa rozhodli ísť do Súdnej siene?
Sú ponuky, ktoré sa neodmietajú.

Pani Renátka, čo robíte preto, že tak skvelo vyzeráte?
Mám milujúcu rodinu a zbytočne sa nestresujem.

Mám vás veľmi rada a vždy, keď je možnosť, si vás rada pozriem v televízii.
Ďakujem. Pevne verím, že vám tento názor vydrží čo najdlhšie :)  

Som taká sklamaná. Tak dobre to hráte, že som si myslela, že to je naozaj a nie hrané!
Možno vás poteší, že aj v reálnom živote, ak je to potrebné, sa bijem za svojich klientov.

Skúste prosí­m neskoršie ako o 16h, nebudeme stí­hať pozerať a je to škoda...môj názor, rada som to pozerala strašne veľa naučila do života a použila vo svojom živote.
Rozumiem, ale programová skladba je výsledok rozhodnutia televízie. To ovplyvniť nedokážem. Pevne verím, že si nás pozriete aspoň v repríze alebo v archíve TV JOJ.

Chcem sa spýtať, či je pani Renátka taká rázna aj v skutočnom živote?
Ak si to situácia vyžaduje, tak áno.

Tešíme sa na vás!
Aj ja na vás.
Výborne, ale úloha nekompromisnej prokurátorky jej pristane oveľa viac ako advokátka.
Súhlasím s vami, ale rola prokurátorky náležala len kauzám s trestnou tématikou a tie už nerobíme. Takže čo iné mi zostáva, len tá advokátka. :) :)

Chcem sa spýtať, ako sa spoznala so svojím mužom.
Romanticky. Na liečení. V jedálni.

Čo sa hralo lepšie, Súdna alebo Ochrancovia?
Ťažko povedať, pretože sú to rozdielne formáty, ale Súdna sieň bude navždy srdcovka číslo 1.

Tešíme sa na vás! A aké je vaše skutočné povolanie?
Som novinárka, doktorát mám z firemnej komunikácie, venujem sa aj písaniu scenárov a kníh, mediácií, školím, a všeličo ďalšie. spoločný menovateľ je ale stále komunikácia.

Páči sa mi, ako pani Renátka vždy zakričí, keď sa jej nepáči dáke svedectvo alebo keď odporca zaklame. Úžasne to zahrá. Ale poviem vám, v tejto úlohe vyzeráte strašne prísne. Bolo by super, vyskúšať si zahrať v Súdnej sieni, úlohu svedka by som si veľmi užila.
K advokátovi určitá miera autoritatívnosti patrí. Ak si prídete zahrať, budeme sa veľmi tešiť.

Mám ju najradšej, je super!
Ďakujem, teší ma váš názor :)

Pani Renátka, viem, že ste aj mediátorka, ale chcem sa spýtať, či ešte zháňate staršie kuchárske knihy a kam vám ich môžem poslať?
Staršie kuchárske knihy ani veľmi nezháňam, skôr mám slabosť pre starožitnosti typu staré hrnčeky, staré písacie stroje, staré fotografie a podobne. Vždy mi to pripomenie pominuteľnosť ľudského života a potrebu tešiť sa z každého jedného dňa.

Pani Renátka, držím vám palce. Súdnu sieň pozerám iba kvôli vám, ste vážne super. Už sa teším na vašu úlohu.
Ďakujem za kompliment, ale aj moji kolegovia sú vynikajúci, každý má svoj štýl a tým je prínosom pre celkový imidž relácie.

Pozdravujem vás, skvele to hráte a páčili ste sa mi aj v českej verzii. Ako sa hrá v Česku?
V Česku sa hrá presne tak isto ako na Slovensku :) ale fakt je, že aj českí kolegovia vedia tomu dať grády. Síce to robia trošku inak ako my, ale podľa mňa tak isto dobre.

Páčite sa mi ako vás v Súdnej sieny rešpektujú a poslúchajú, je to aj v skutočnom živote tak?
Dúfam, že áno :)

V seriáli Ochrancovia bola najlepšia!
Ďakujem, snažila som sa :)

Ste perfektná, rada sa pozerám na Súdnu sieň a dúfam, že Vás ešte veľa krát uvidím ako advokátku. Príbehy píšete na základe skutočných?
Ďakujem. Náš osud na televíznej obrazovke závisí aj od sledovanosti, takže je to teraz na vás.

Veľmi sa teším. Pani Názlerová je v súdnej sieni veľmi uveriteľná a preto by som sa jej chcela opýtať či ešte nedostala nejakú filmovú ponuku .Ďakujem :)
Neviem, kde "soudruzi z NDR" urobili chybu, ale ponuka na film zatiaľ stále neprišla. :)

Ste úžasná.. hráte neskutočne presvedčivo.. dobre sa je na Vás dívať.. teším sa na nové časti
Aj ja sa teším na nové časti. Ďakujem za kompliment.

Renátka, parádne ste schudli. Veľmi vám to pristane. Super. Kam pôjdete na dovolenku? Znovu Tunisko? To bola aj naša destinácia, ale manžel sa obáva.
Čo sa chudnutia týka je to pre mňa večná téma - večne nedoriešená. Čo sa týka dovolenky, ak to bude len trochu možné určite aspoň dvakrát navštívim tento rok Tunisko. No mám vo výhľade aj iné destinácie. K tej bezpečnosti - kde je dnes bezpečne?

Prečo sa už nenatáčajú časti, kde sa súdili kvôli vražde. Kedysi si pamätám, že sa to striedalo. Pondelok streda piatok vraždy a utorky a štvrtky rozvody. Však tie rozvody sú nudne bez poriadneho vzrušenia. Akurát tak pritom zaspávam :)
Trestné kauzy nemali žiaľ takú sledovanosť ako civilné prípady. Ak pri rozvodoch zaspávate, pokúsime sa špeciálne pre vás vylepšiť našu právnickú rétoriku, aby vás to aspoň bavilo ak už nie zobudilo.

Nemám žiadnu otázku len chcem pochváliť ... Super relácia so super hercami... (Treba pochváliť každého)
Pri tejto príležitosti chcem pochváliť a s láskou zaspomínať na nášho kolegu scenáristu Ďura Černého, ktorý nás nečakane minulý týždeň opustil. Všetci sme veľmi smutní, pretože to bol veľmi dobrý a prajný človek. Pusa do neba...

Nádherná, milá, vždy dobre vyzerajúca, razantná dáma. Veľmi krásne pôsobíte a pekne ste schudli. Ale aj plnšie krivky Vám na krase neuberali.
Ani neviete ako dobre sa to číta a ako to človeka teší, že ma tak vnímate, ale fakt je ten, že v Súdnej sieni som ja za "múdru" nie za "peknú", takže verím, že keby mi Pán Boh nadelil trošku menej toho pôvabu aj tak by som sa vám páčila.

Charizmatická žena. Nezabudnuteľné chvíle pri jej návšteve pred 7 rokmi u nás doma. Fandím jej.
A to si ma pamätáte? :) Ďakujem veľmi pekne a pozdravujem vás.

Keď si zapnem súdnu sieň a je tam Pani Renátka vtedy sa ju oplatí pozerať ;-) Je najlepšie z najlepších :) Aj v skutočnosti by bola výborná právnička!!! :-*
Ďakujem veľmi pekne, ale aj moji kolegovia majú svoje kvality a tak isto svojich fanúšikov, a tak je to správne. Nemôžeme byť všetci ako cez kopirák.

Pochádzate z Prievidze?
Nepochádzam, ale keď tam som nezabudnem si dať tie výborné grilované kuriatka, ktoré predávajú pri starom Priori.

Príbehy píšete podľa skutočných udalostí?
Áno. Táto zásada sa striktne dodržiava. Je to aj dôvod, pre ktorý je Súdna sieň taká úspešná.

Vy ste herečka alebo fakt ste právnička?
Nie som ani herečka, ani právnička. Napriek tomu hrám právničku - to sú veci, čo? :)

Koľko je hodín?
Neviem, ale zdá, že vo vašom prípade je najvyšší čas. :)))))

Ako sa máte?
Teraz super, lebo som v online kontakte s našimi fanúšikmi a je to veľmi príjemné.

Myslíte si že ste slávna?
Myslím si, že som známa. Sláva je absolútne pominuteľná kategória a je to niečo, čo pre mňa nemá žiadnu hodnotu. Hodnotou je pre mňa to, že ľuďom dokážem pomôcť, poradiť a že mnohí nachádzajú vďaka mne v živote pozitívnu inšpiráciu. Slávu prenechávam tým, ktorí nedokážu bez nej žiť.

Užasne hráte presvedčivo iba ten čas vysielania by 18 hod to varenie už je toho dosť len tam vrieskajú prosím vás bolo by možné sa dostať na nahrávanie veľmi bi som bola rada som dôchodkyňa vďaka
Všetci adepti na účinkovanie sú u nás vítaní. Treba len sledovať aktuálne informácie na webe joj.sk (kasting.joj.sk), prípadne Facebooku alebo Instagrame. A keď uvidíte avízo o kastingu smelo sa prihláste.

Chcem sa poďakovať všetkým, ktorí ste reagovali, písali mi slová uznania. Úprimne, dojalo ma to. Neviem či si toľko chvály zaslúžim, ale som za ňu vďačná. Krásny deň všetkým a do skorého videnia na obrazovkách TV JOJ. :)